Coördinator Evenementenhulpverlening (vrijwilliger)

Het Nederlandse Rode Kruis is er voor mensen in nood. Zowel om de hoek als ver weg. We helpen vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. We zorgen er ook voor dat mensen zichzelf kunnen helpen en leren hen hoe ze anderen kunnen helpen. Zodat in tijden van nood niemand alleen staat. We werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.

Voor onze afdeling zoeken we een:

Vrijwillige coördinator Evenementenhulpverlening

Wat ga je doen?

Je bent aanspreekpunt van en coördineert de inzet van Evenementenhulpverleners voor, tijdens en na een hulpverlening. Je maakt de planning voor de inzet van Evenementenhulpverleners, bespreekt dit en je zorgt voor opvang en nazorg na een hulpverlening.

Wij zoeken iemand die:

  • Minimaal een EHBO-diploma heeft, optimale kennis heeft over de verschillende handelingen en hierin ook vaardig is.
  • Gemiddeld 7 uur per week beschikbaar is. De werkzaamheden hebben betrekking tot bijvoorbeeld het maken van offertes, draaiboeken, dienstroosters maar ook het bijwonen van vergaderingen die zowel intern als met de verschillende klanten plaats vinden.
  • Minimaal 2 jaar bereid is om de functie te vervullen.
  • Op een discrete wijze om kan gaan met informatie die vrijwilliger- en organisatiegevoelig is.
  • Kennis heeft en vaardig is met Microsoft Office (met name: Word, Excel en PowerPoint) en Datumprikker.
  • Collegiaal, enthousiast, sociaal ingesteld, communicatief sterk, professioneel is en empathisch vermogen heeft.
  • Innovatief en creatief is (pre).
  • Geen deel vormt van het bestuur of managementteam van een andere EHBO-organisatie.

Wij bieden:

In de eerste plaats boeiend en uitdagend vrijwilligerswerk met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Naast een vrijwilligersovereenkomst geeft het Rode Kruis je verder ook de mogelijkheid om jezelf te ontplooien en om relevante werkervaring op te doen. Uiteraard krijg je een reis- en onkostenvergoeding en ben je verzekerd wanneer je voor het Rode Kruis aan het werk bent.

Interesse?

Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan een motivatiemail met CV naar info@rodekruism3.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Cherelle Maduro of Neslihan Günes, bereikbaar via EHbE@rodekruism3.nl.

Kijk voor meer informatie over het werk van het Rode Kruis op deze website of volg ons op Facebook.