Prentverkoop Vastelaovensvierders sociëteit de Momuskanonneers

De “Vastelaovensvierders sociëteit de Momuskanonneers” verkopen, 2019 is nu het zesde jaar, een pracht prent waarop de carnavalsvierder van het afgelopen jaar én een carnavalsvierder van oudere datum én een fantasie prins die ieder jaar anders wordt uitgebeeld staan afgebeeld. De “Vastelaovensvierders sociëteit de Momuskanonneers” is de club van door de Tempeleers uitgeroepen carnavalsvierders van het jaar.Carnaval 2014 012 (Large)

Deze prent wordt ieder jaar getekend door kunstenaar Dave de Leeuw (bekend van diverse projecten, o.a. de hond van het slaaphuis onder aan de Statensingel, graffiti wand bij de restauratie van de OLV Basiliek). Het drukwerk is ook zeer mooi gelamineerd. De prent is te koop bij:

  • Café In de Karkol,
  • Café ’t Pothuiske,
  • Bar bistro Pieke Potloed,
  • Café ut Pruuske,
  • Café de Clochard en
  • life style ’t Stokpeerdsje Sporestraot 18.

De club heeft de Rode Kruis tent, die elk jaar op carnavalszondag op het Vrijthof staat, geadopteerd en wil zoveel mogelijk doen voor deze toeschouwers,veelal ouderen die slecht ter been zijn. Dit met de bedoeling om het beleven van carnaval en het zien van de optocht zo gezellig mogelijk te maken. Wij hebben afgelopen jaar, dankzij de opbrengst van de verkoop van de prenten,  heerlijke “Mestreechse waffele” uitgedeeld.

Wilt u de prent van 2019 alvast bekijken, klik dan op deze link.

De Momuskanonneers organiseren ook een Vastelaovendsvierders middag, zondags voor carnaval, met de oude(re) vierders die er niet meer op uit kunnen en de jongeren doen even enthousiast mee, een geweldige middag met artiesten die belangeloos optreden. U begrijpt dat dit toch uiteindelijk geld kost vandaar hun vraag aan u. Hoe meer bekendheid, hoe groter onze verkoop, hoe meer de Momuskanonneers kunnen betekenen voor deze doelgroepen.