Als Bedrijf

Manieren om te geven
U kunt op verschillende manieren een bijdrage leveren aan onze hulpverlening aan mensen in nood. Dat kan al heel gemakkelijk, door een donatie te doen. Maar het kan ook dat uw bedrijf de juiste mankracht of kennis heeft om met ons te delen. En ons zo te versterken.
disaster-reliefDisaster Relief Partner Program
Het Disaster Relief Partner Program vraagt bedrijven vooruit te investeren in noodhulp. Daarnaast speelt het bedrijf een belangrijke rol in het mobiliseren van medewerkers bij een acute noodhulpsituatie. Het programma biedt partners een platform voor employee engagement. Een gepersonaliseerde online fondsenwervende omgeving maakt het mogelijk voor medewerkers om snel en eenvoudig in actie te komen.

adopteer een project
Adopteer een project

Door een project te adopteren richt u zich op een specifiek project en laat u zien dat u maatschappelijk betrokken bent. U kunt uw werknemers bij het project betrekken en de resultaten op de voet blijven volgen. Neem contact met ons op, om te bekijken wat de mogelijkheden zijn en welke project het best bij uw organisatie past.

 

 

kom in actieKom in actie!

Mobiliseer uw medewerkers en collega’s en kom in actie voor het Rode Kruis. Bijvoorbeeld door mee te doen aan een hardloopevenement of een gelegenheidsdiner te organiseren. Wilt u meer ideeën? Ga dan naar de Kom in actie-site en meld uw actie meteen aan!
​​​