Word Collectant!

Trots op onze collectantenIn de week van 15 t/m 21 juni 2014 is het weer de nationale collecteweek voor het Nederlandse Rode Kruis.

Al met een paar uurtjes tijd kun je iets betekenen voor het goede doel: namelijk als collectant!
Van 15 tot en met 21 juni 2014 gaan weer zo’n 300 collectanten langs de deuren in Maastricht, Meerssen en het Mergelland voor Het Nederlandse Rode Kruis! Wil je meelopen? Meld je dan aan!

Collecteren wordt nog leuker als je met een vriendin, familielid of buurman loopt. Samen kun je dubbel zoveel huizen langsgaan en dus meer geld ophalen voor de lokale activiteiten van onze afdeling.

Je kunt je aanmelden via mail: info@rodekruism3.nl of bel ons op: 043-3215111.

Heb je meer tijd? De afdeling Maastricht, Meerssen en Mergelland heeft niet alleen collectanten nodig, maar ook wijkcoördinatoren, een collectecoördinator en een projectcoördinator.

Een wijkcoördinator zorgt er bijvoorbeeld voor dat de collectant alle collectematerialen ontvangt, zoals

  • een verzegelde collectebus
  • een legitimatiebewijs
  • een overzicht van de stra(a)t(en) waar je kunt collecteren
  • tips voor de collectant en een kleine attentie.

Nadat de collectant in de stra(a)t(en) gecollecteerd heeft, kan de collectant contact opnemen met de wijkcoördinator om de collectebus in te leveren.

Als je meer dan twee uurtjes van je tijd kunt én wilt investeren, kun je je dus ook aanmelden als wijkcoördinator, collectecoördinatoren of projectcoördinator. De tijdsinvestering is in de weken naar de collecte toe 2 tot 4 uur per week. Voor de projectcoördinator  is er in de week aansluitend aan de collecteweek ook nog zo’n 4 uur per dag werk. Meer weten? Stuur ’n mail naar info@rodekruism3.nl of bel ons op: 043-3215111.

De totale opbrengst van de collecte komt ten goede van het Rode Kruis afdeling Maastricht, Meerssen en Mergelland om haar vrijwilligersactiviteiten te ondersteunen en om nieuwe projecten te ontwikkelen.